![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ||
![]() | Termékek - Rólunk - Oldaltérkép - Kapcsolat | ![]() | |||
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | Phywe kategóriák | Emészthető és emészthetetlen zsírokCikkszám: P8013200Letölthető anyagok:Termékleírás:
Az élelmiszereinkben levő zsírok emészthetősége és ebből következően a teljessége attól függ, hogy milyen sebességgel képesek testhőmérsékleten lágyulni vagy felolvadni. Az epeváladék és az emésztőnedvekben levő enzimek nagyobb felületüknek köszönhetően a megolvadt zsírokat könnyebben tudják megtámadni és lebontani. Előnyei A kísérlet része egy olyan teljes készletnek, amellyel összesen 44 botanikai kísérlet mutatható be az utódlás, a talaj, a táplálékfelvétel, az emésztés, az érzékelés és a fiziológia oldaláról. Feladat Vizsgáld meg és hasonlítsd össze a különféle élelmiszerek emészthetőségét. | Kapcsolódó termékek | ![]() | |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | Termékek - Rólunk - Oldaltérkép - Kapcsolat | ![]() |
![]() | ||
![]() | Consult-Exim Bt. 2014 Az internetes oldalunkon található anyagok bármilyen (elektronikus, vagy papír-alapú) újraközlése, másolása csak a Consult-Exim Bt. írásbeli engedélyével lehetséges. | ![]() |