Consult-Exim Phywe
Termékek  -  Rólunk  -  Oldaltérkép  -  Kapcsolat

Phywe kategóriák

 
Biológia
Kémia
Alkalmazott tudományok
Fizika
Mechanika
Akusztika
Elektromosság
Modern Fizika
Ködkamra
Atomfizika
Megújuló energiaforrások
Optika
Termodinamika
TESS and DEMO - Fizika
Cobra4 adatrögzítõ rendszer
Cobra4 interfész
Cobra4 érzékelõegységek
Újdonságok
Kiemelt termékeink
A hónap termékei 2019. augusztus
A hónap termékei 2019. szeptember
A hónap termékei 2019. október
A hónap termékei 2019. november
A hónap termékei 2019. december
A hónap termékei 2020. január
A hónap termékei 2020. február
A hónap termékei 2020. március
A hónap termékei 2020. április
A hónap termékei 2020. május
Termékeink »
    Phywe termékek »
        Kiemelt termékeink »
            A hónap termékei 2020. február »
 

Emészthető és emészthetetlen zsírok

 

Cikkszám: P8013200

 

Letölthető anyagok:

 
Leírás (angol)
 

Termékleírás:

Az élelmiszereinkben levő zsírok emészthetősége és ebből következően a teljessége attól függ, hogy milyen sebességgel képesek testhőmérsékleten lágyulni vagy felolvadni. Az epeváladék és az emésztőnedvekben levő enzimek  nagyobb felületüknek köszönhetően a megolvadt zsírokat könnyebben tudják megtámadni és lebontani.

Előnyei

A kísérlet része egy olyan teljes készletnek, amellyel összesen 44 botanikai kísérlet mutatható be az utódlás, a talaj, a táplálékfelvétel, az emésztés, az érzékelés és a fiziológia oldaláról.
A tanulói munkafüzet minden korosztálynak megfelelő.
A részletes tanári tájékoztató a készlet részét képezi.
Időszűke esetére optimális, csak minimális felkészülési időt igényel.
A biológiai készletet úgy tervezték, hogy tartalmazzon minden szükséges kiegészítőt

Feladat

Vizsgáld meg és hasonlítsd össze a különféle élelmiszerek emészthetőségét.


Kapcsolódó termékek

 
Termékek  -  Rólunk  -  Oldaltérkép  -  Kapcsolat Consult-Exim
 
 
Consult-Exim Bt. 2014

Az internetes oldalunkon található anyagok bármilyen
(elektronikus, vagy papír-alapú) újraközlése, másolása
csak a Consult-Exim Bt. írásbeli engedélyével lehetséges.