Consult-Exim Consult-Exim
Termékek  -  Rólunk  -  Oldaltérkép  -  Kapcsolat

Termékeink:

 
Alecop Didactic
Az Alecop Didactic központja Spanyolországban, Mondragón-ban található, számos professzionális oktatási berendezést kínálnak például az automatizálás, elektronika, mechanika területén.
Tovább
Armfield Ltd.
Az Armfield Ltd. fő szakterülete az egyetemi, mérnöki oktatás, kutatás. Eszközöket gyártanak sok egyéb témakör mellett az élelmiszertechnológiai, vegyészeti, hidraulikai, hidrológiai folyamatirányítási oktatáshoz, kutatáshoz.
Tovább
Phywe
Németország legjelentősebb eszközszállítója a fizikai, kémiai és biológiai kísérletek területén. Termékskálájukban megtalálhatóak a szintúgy a hagyományos kísérletek, mint a modern, számítógéphez kapcsolt interfészek.
Tovább
Somso Modelle
Az igazán különleges és élethű oktatómodellek teljes tárháza nyílik meg elõttünk katalógusukat böngészve. A Németországi cégnél minden egyes modellt kézzel készítenek, festenek.
Tovább

A Consult-Exim-ről

Cégünk 1986-ban családi vállalkozásként alakult, azzal a szándékkal, hogy a modern, professzionális angliai és németországi oktatási technológiákat bevezessük, megismertessük a magyar oktatási intézményekkel.

Reméljük, hogy az elmúlt évek alatt szerzett tapasztalatunk, termékeink magas minősége és referenciáink hosszú sora mind megnyugtató garanciaként szolgálnak Önnek és Iskolájának is.

Az általunk képviselt cégek:

Armfield Ltd. 

Angliai székhelyű cég, a dél-angliai Ringwoodban található központban zajlik a gyártás, tervezés jelentős része. Az Armfield Ltd. teljes egészében EU-ban gyártott eszközöket árul, fő szakterülete az egyetemi, mérnöki oktatás, kutatás. Eszközöket gyártanak sok egyéb témakör mellett az élelmiszertechnológiai, vegyészeti, hidraulikai, hidrológiai folyamatirányítási oktatáshoz, kutatáshoz. Jelentős a kutatóintézeteknek szánt termékcsaládja is, mely az ipari berendezések miniatürizált másolata és mint ilyen, tökéletesen alkalmas ipari kutatásokhoz is. 

Phywe GmbH

A Göttingeni cég Németország legjelentõsebb eszközszállítója a fizikai, kémiai és biológiai kísérletek területén. Termékskálájukban megtalálhatóak a szintúgy a hagyományos kísérletek, mint a modern, számítógéphez kapcsolt interfészek, amelyek, kísérletek teljes tárházát nyitják meg a tanárok előtt valóban költséghatékony módon. 

Somso Modelle

Az igazán különleges és élethû oktatómodellek teljes tárháza nyílik meg előttünk katalógusukat böngészve. A Németországi cégnél minden egyes modellt kézzel készítenek, festenek. Minden modell a valósághû tökéletes másolata, no persze ez nem teljesen igaz a direkt sokszínûre festett modellek esetén, amik a tanulást könnyítik a különféle színek használatával.

Alecop Didactic

Az Alecop Didactic központja Dubai-ban található, számos professzionális
oktatási berendezést kínálnak például az automatizálás, elektronika,
mechanika területén.

Híreink:

 

Kattintson ide az első SOMSO videó megtekintéséhez!

Kattintson ide az első SOMSO videó megtekintéséhez!
A videó, amely a SOMSO modellek egyediségét és változatosságát mutatja be, elkészült. Termékeinket Sonnebergben (Thüringia) és Coburgban (Bajorország) állítják elő teljes odaadással, nagyrészt manuálisan.

Tovább

Göttingenben jártunk a PHYWE-nél

Göttingenben jártunk a PHYWE-nél
A több mint 100 éves múltra visszatekintő német PHYWE cégcsoport iskolai oktatás és tudományos kutatás céljából terméket fejleszt, gyárt, terjeszt és telepít.
Központja a németországi Göttingenben van. Itt rendezte meg az idei Nemzetközi Területi Képviselők Találkozóját (International Sales Partner Meeting – ISPM) 2018 májusában.
A Consult Exim, a PHYWE hivatalos magyarországi képviselője örömmel vett részt a találkozón. Tapasztalatot cseréltünk más országokban dolgozó kollegákkal, ötleteket kaptunk, barátságokat kötöttünk.
Bepillantottunk a göttingeni PHYWE Info Centerben berendezett „osztályterembe”, ahol a gyakorlatban is ki lehet próbálni a tanításhoz használt segédeszközök teljes skáláját. A „laboratórium-szobában” mind a tanári, mind a tanulói használatra szánt eszközöket meg lehet ismerni működés során.
Bemutatták fejlesztéseiket, megismerhettük legújabb terméksorozatukat az „okos szenzorokat” (smart sense), amelyek a korszerű Bluetooth4 technológia segítségével mérik a diákok által végezhető kísérletek pontos értékeit.
Látogatásunk nemcsak hasznos volt, de kellemes is: a partnerekkel való eszmecserén kívül gyönyörű helyekre jutottunk el és remekül szórakoztunk.
Reméljük, hogy a sok új információval még hatékonyabban tudjuk ügyfeleinknek a tőlünk megszokott magas színvonalat nyújtani.

PHYWE Okos mérés

Alecop - Megújúló energia

Alecop - Megújúló energia
Az Alecop három alkalmazást készít diákok számára a Megújúló energia témának a megértéséhez. A kísérletek lefedik a nap- és a szélenergia valamint az üzemanyagcella területét.
Tovább

Új Armfield RA4 Légkondicionáló oktatóegység

Új Armfield RA4 Légkondicionáló oktatóegység
Az új RA4 egy önálló asztali légkondicionálást bemutató oktató egység, melynek alapja a gőzkompressziós hűtőrendszer.
Tovább

Új Armfield EF Műszaki alapismeretek oktatórendszer

Új Armfield EF Műszaki alapismeretek oktatórendszer
Az új Armfield EF Műszaki alapismeretek oktatórendszer sorozat középiskoláknak, főiskoláknak és egyetemeknek egyaránt ajánlott. A gyakorlati kísérletek segítségével a diákok sokkal könnyebben megérthetik és elsajátíthatják a mérnöki tudomány alapelveit.
Tovább

TESS - Tanulói kísérletcsomagok a fizika oktatásához általános- és középiskolák számára

TESS - Tanulói kísérletcsomagok a fizika oktatásához általános- és középiskolák számára
Az egy témakörhöz tartozó kísérletek egyetlen dobozbantalálhatók. A diák a saját asztalán is el tudja végezni a kísérleteket, helytakarékos, áttekinthető tárolás, könnyű kezelhetőség. A dobozok egymásba illeszthetők, könnyen szállíthatók.

Nézzen körül!

Tovább

Étolajok

Étolajok
Töltse le ezt az összefoglaló katalógust,amely tartalmazza az étolaj feldolgozással kapcsolatos oktatási és K+F célokra egyaránt alkalmas berendezéseket.
Tovább

Vízépítés, vízgazdálkodás oktatásához ajánlott eszközök

Vízépítés, vízgazdálkodás oktatásához ajánlott eszközök
Az Armfield cég S/H - Hidraulika és Hidrológia, valamint FE - Öntözés és öntözővíz kezelés szériáit kifejezetten ajánljuk vízépítés, vízgazdálkodás, hidraulika és hidrológia gyakorlati oktatásához. Bővebb információt honlapunkon talál.
Tovább

Kövessen bennünket a Facebook-on is!

Kövessen bennünket a Facebook-on is!
Like-olja Facebook oldalunkat, ahol naprakész információkat kaphat a termékekről, újdonságokról, akciókról.
Tovább

2012 Armfield Konferencia

2012 Armfield Konferencia
2012-ben az Armfield Ltd konferenciáján több mint 100 ügynökség közül a Consult-Exim kapta meg az év ügynöke elismerést. Köszönjük Ügyfeleinknek a bizalmat. Reméljük, hogy a konferencián tanultakkal továbbra is hasznosan támogathatjuk munkájukat.
Termékek  -  Rólunk  -  Oldaltérkép  -  Kapcsolat Consult-Exim
 
 
Consult-Exim Bt. 2014

Az internetes oldalunkon található anyagok bármilyen
(elektronikus, vagy papír-alapú) újraközlése, másolása
csak a Consult-Exim Bt. írásbeli engedélyével lehetséges.