Consult-Exim Consult-Exim
Termékek  -  Rólunk  -  Oldaltérkép  -  Kapcsolat

Termékeink:

 
Alecop Didactic
Az Alecop Didactic központja Dubai-ban található, számos professzionális oktatási berendezést kínálnak például az automatizálás, elektronika, mechanika területén.
Tovább
Armfield Ltd.
Az Armfield Ltd. fő szakterülete az egyetemi, mérnöki oktatás, kutatás. Eszközöket gyártanak sok egyéb témakör mellett az élelmiszertechnológiai, vegyészeti, hidraulikai, hidrológiai folyamatirányítási oktatáshoz, kutatáshoz.
Tovább
Phywe
Németország legjelentősebb eszközszállítója a fizikai, kémiai és biológiai kísérletek területén. Termékskálájukban megtalálhatóak a szintúgy a hagyományos kísérletek, mint a modern, számítógéphez kapcsolt interfészek.
Tovább
Somso Modelle
Az igazán különleges és élethű oktatómodellek teljes tárháza nyílik meg elõttünk katalógusukat böngészve. A Németországi cégnél minden egyes modellt kézzel készítenek, festenek.
Tovább

Elérhetőség

Címünk: 1025 Budapest, Törökvész út 58.

Tel: +36-1-394-1811

e-mail: info@consultexim.hu

Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig: 9-16 h. 

Céginformációk: 

Consult-Exim Betéti Társaság
Adószám: 28080417-2-41
Cégjegyzékszám: 01-06-013414

Híreink:

 

Étolajok

Étolajok
Töltse le ezt az összefoglaló katalógust,amely tartalmazza az étolaj feldolgozással kapcsolatos oktatási és K+F célokra egyaránt alkalmas berendezéseket.
Tovább

Vízépítés, vízgazdálkodás oktatásához ajánlott eszközök

Vízépítés, vízgazdálkodás oktatásához ajánlott eszközök
Az Armfield cég S/H - Hidraulika és Hidrológia, valamint FE - Öntözés és öntözővíz kezelés szériáit kifejezetten ajánljuk vízépítés, vízgazdálkodás, hidraulika és hidrológia gyakorlati oktatásához. Bővebb információt honlapunkon talál.
Tovább

Cobra3 kiárusítás

Cobra3 kiárusítás
A Phywe cég évekkel ezelőtt kifejlesztette Cobra4 oktatási rendszerét, ezért most úgy döntött befejezi annak elődje, a Cobra3 gyártását. Ez alkalomból számos kísérleti összeállítás akciós áron kapható, a készlet erejéig! A kísérletek listájáért, bővebb információért és árakért forduljon irodánkhoz: info@consultexim.hu

Új Facebook oldalunk

Új Facebook oldalunk
Like-olja Facebook oldalunkat, ahol naprakész információkat kaphat a termékekről, újdonságokról, akciókról.
Tovább

2012 Armfield Konferencia

2012 Armfield Konferencia
2012-ben az Armfield Ltd konferenciáján több mint 100 ügynökség közül a Consult-Exim kapta meg az év ügynöke elismerést. Köszönjük Ügyfeleinken bizalmukat. Reméljük, hogy a konferencián tanultakkal továbbra is hasznosat támogathatjuk munkájukat.
Termékek  -  Rólunk  -  Oldaltérkép  -  Kapcsolat Consult-Exim
 
 
Consult-Exim Bt. 2014

Az internetes oldalunkon található anyagok bármilyen
(elektronikus, vagy papír-alapú) újraközlése, másolása
csak a Consult-Exim Bt. írásbeli engedélyével lehetséges.